Jane Iredale Flocked Sponge SüngerCilt üzerinde kolayca kullanım imkanı sunan, tahriş etmeden kayan yumuşak havlu yapısında sünger.Cilt üzerine hassas bir şekilde mineral astarları uygulamanıza yardımcı olur.Yüzünüze kusursuz şekilde makyaj etkisi verir.Jane Iredale Flocked Sponge Sünger bileşiminde latex yoktur, yıkanabilir, tekrar kullanılabilir ve uzun ömürlüdür deforme olmaz.Hipo allerjeniktir.
Bu site Ticimax® Gelişmiş E-Ticaret sistemleri ile hazırlanmıştır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için çerezler verilerinizi yasalara uygun şekilde kullanıyoruz. Detaylı bilgi için "Güvenlik ve Gizlilik" sayfamızı inceleyebilirsiniz.